Scrollat

Det senaste på nätet!

loading...
Home / Wow / Mannen fick ett stort hål i ansiktet! Nu varnar han alla för anledningen!

Mannen fick ett stort hål i ansiktet! Nu varnar han alla för anledningen!

img

När man blir sjuk kan mycket oväntade saker hända med kroppen. Saker man tidigare aldrig varit med om kan plötsligt bli verklighet. Man ska därför alltid vara tacksam så länge man är frisk och inte behöver genomlida något hemskt.

En man i Brisbane, Australien, var med om att han fick ett stort hål bränt i sitt ansiktet efter han använt en svart salva för att behandla hudcancer.

Den 55-årige mannen hade applicerat salvan i fyra månader och när han anlände till till sjukhuset, så fick läkarna sig en ordentligt chock.

Dom hade nog inte väntat sig att deras patient skulle komma dit med ett stort hål i ansiktet. Det ser faktiskt ganska obehagligt ut vilket du kan se på bilden här nedanför.

Från början visste läkarna inte riktigt vad dom skulle göra med honom. Läkare tänkte först att den stackars mannen skulle behöva en operation, men skickade istället hem honom med instruktioner om hur han skulle göra. Efter tre månader hade såret läkt helt och hålet.

Svart salva salva har varit en populär metod att behandla hudskador sedan början av förra seklet, men har kritiserats hårt av myndigheter världen över.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :