Scrollat

Det senaste på nätet!

loading...
Home / Wow / Mannen betalade 950 000 euro för en 26 timmars operation! Se hur hans ansikte ser ut idag!

Mannen betalade 950 000 euro för en 26 timmars operation! Se hur hans ansikte ser ut idag!

img

Det är alltid lika hemskt när olyckor inträffar. En som var med om en tragisk dödsolycka var David. Han körde med sin motorcykel i New-York, när han krockade och dog av sina skador. Han var bara 26 år gammal, alldeles för ung för att dö.

David hade något år tidigare skrivit under ett donationskort där han förbinder sig att donera kroppsdelar och annat efter sin död, till någon som behöver det. Detta kort skulle snart förändra livet för en annan människa. För alltid.

Mannen som skulle få sitt liv förändrat tack vare David, var Pat Hardison från Mississippi. År 2001 var han med och kämpade mot en brand i en byggnad. Han fick brännskador i ansiktet vilket gjorde att han fick sitt utseende helt förstört. När han såg sig själv i spegeln för första gången, önskade han att han hade dött i branden.

På grund av hur han såg ut fick han aldrig träffa sina barnbarn, eftersom de var rädda för hans utseende. Pat som tidigare varit en glad man höll sig nu isolerad i 15 år. 

Men en dag ringde hans läkare, och sa att de kunde utföra en ansiktstransplantation på honom. Ansiktet som skulle transplanteras tillhörde David, som hade omkommit i motorcykelolyckan.

Operationen, kostade 950.000 euro och varade i 26 timmar – men resultatet är helt otroligt!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :