Scrollat

Det senaste på nätet!

loading...
Home / Humor / En ung tjej berättar för sina föräldrar att hon är gravid..

En ung tjej berättar för sina föräldrar att hon är gravid..

img

En ung tjej beklagar sig för sin mor genom att erkänna att hon inte haft mens på över två månader. Den oroliga modern tar med sig dottern till doktorn varpå det konstateras att hon är gravid. “Vem är svinet? Jag kräver att få veta…Du måste berätta om det inträffade för din far…bla.bla..”

När tjejen äntligen fick ett ögonblick för sig själv så ringde hon ett samtal.

En halvtimma senare så anländer en sprillans ny Ferrari utanför deras hus. En stilig och välklädd man i lämplig ålder kliver ur bilen och går fram till dörren, ringer på och blir insläppt till vardagsrummet där fadern, modern och dottern tar emot honom.

Han säger:
“God dag, er dotter har informerat mig om problemet. Jag kan tyvärr inte gifta mig med henne pga privata familjära skäl men jag är villig att ta mitt ansvar för att vidta lämpliga åtgärder”.

“Om hon föder en flicka, så skänker jag henne tre av mina butiker, två av mina bekväma lägenheter, en strandvilla samt gör en påfyllning av hennes bankkonto med femhundratusen dollar”. “Om hon föder en pojke, så skänker jag henne två av mina fabriker samt gör en påfyllning av hennes bankkonto med femhundratusen dollar.” “Om hon föder tvillingar så får var och en av dem en fabrik samt tvåhundrafemtiotusen kronor.” “Om hon av någon anledning skulle råka ut för en ofrivillig abort….”

I det ögonblicket blir han omilt avbruten av fadern som suttit knäpptyst under hela samtalet och som då lägger sin hand på mannens axel och säger:

“Då knullar du henne igen…”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :