Scrollat

Det senaste på nätet!

loading...
Home / Viralt / 18-åringen fick en dildo av sin mamma – sen insåg hon sitt stora misstag

18-åringen fick en dildo av sin mamma – sen insåg hon sitt stora misstag

img

Att missta en present för att vara en sexleksak är något man kanske inte vill göra på julafton eller födelsedagen framför hela släkten.

Ibland gör man roliga misstag man kanske inte alltid tänker på men som tyvärr kan leda till en del pinsamheter. Det var vad 18-åriga Johanna fick uppleva efter att hon fått denna present av sin mor.

Mamman, Sandra, hade inte alls köpt en sexleksak till sin dotter, även om den faktiskt påminde om den vid en först ögonkastet. Hon ville däremot hitta och ge sin dotter en bra julklapp som hon kunde ha nytta av. Johanna kunde dock först inte se vad det var för något utan insåg det först efteråt.

dildo1

Man måste nog dock säga att det kanske inte är det enklaste att se skillnad på den här mugghållaren och en dildo. Framförallt om man aldrig har sett en mugghållare som ser ut på det här sättet.

Kanske kan man förstå 18-åringens reaktion på gåvan hon hade fått av sin mamma.

Mamman däremot blev förskräckt över vad hennes dotter trodde att hon hade köpt. Det var inte alls meningen att den skulle misstas för något annat. Det blev också väldigt pinsamt under en tid efter att Johanna kläckt ur sig det hela framför omkring 30 familjemedlemmar.

dildo2

Vi tycker dock det här var en helt utmärkt gåva att ge till sin dotter och framförallt för att det i efterhand måste varit en väldigt rolig historia att berätta!

Dela gärna vidare om du likt oss tyckte det var ett väldigt roligt misstag att göra!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :