Scrollat

Det senaste på nätet!

loading...
Home / Wow / 10 personer som förvandlat sig själva till plastdockor

10 personer som förvandlat sig själva till plastdockor

img

Nuförtiden känns det som om man kan göra alla möjliga operationer. Både när det gäller vanliga operationer och skönhetsoperationer. Just när det gäller skönhetsoperationer så är det något som många ofta har skilda åsikter om. Men man brukar alltid säga att om man mår dåligt på grund av något med sitt utseende, så är det ju väldigt bra att man kan åtgärda det.

En del väljer exempelvis att göra en bröstförstoring medan andra väljer att kanske operera något i ansiktet. Även om andra kanske inte alltid kan förstå varför man väljer att lägga sig på operationsbordet, så kan det vara jätteviktigt för den som väljer att göra det.

Men det finns även en del andra operationer som folk har gjort, som verkligen får många att höja på ögonbrynen. Du ska nu få se 10 personer som har gjort så många skönhetsoperationer att dom förvandlat sig själva till plastdockor.

En del av dessa operationer undrar man verkligen varför dessa personer har valt att göra. Dom är så ovanliga att bara ett fåtal har gjort dom. Dessutom verkar dom inte helt ofarliga och resultat är även mycket speciellt. Du kommer förstå exakt vad vi pratar om när du ser resultatet. Det är verkligen något man inte ser särskilt ofta.

Se allting i klippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :