När polismannen hör samtalet vid bordet bredvid reser han sig. Det räddade tjejens liv

När polismannen hör samtalet vid bordet bredvid reser han sig. Det räddade tjejens liv

Pojkvännen till den här unga tjejen skulle visa sig vara en riktigt mardröm. Lyckligtvis fanns det en äldre polis och hans familj på bordet bredvid!

“Jag hade middag med min flickvän och bakom oss satt en ung kvinna tillsammans med en man och pratade. Det verkade inte gå bra. Killen var ganska skrämmande och kom med obehagliga kommentarer till henne. Hon var tydligt obekväm och tog en stor klunk vatten. Då sa han: “Nu vet jag åtminstone att du kan svälja, eller hur?”  Flickan var helt röd i ansiktet och verkade rädd. Jag vet var du bor, sa mannen mycket hotfullt.

Jag kunde inte lyssna längre. Jag ville kasta idioten mot väggen och slå honom. Då kände jag en hand på min axel, och en äldre man sa, “Jag fixar det här.”  Han satte sig vid bordet och lade sitt polisskylt på bordet. Mannen som satt där blev helt tyst.

“Jag firade min dotters födelsedag med min familj när jag hörde att du hotade den unga damen, kan du förklara dig?”
Polisen frågade och fortsatte: “Vi tar det väldigt seriöst och jag undrar om jag kommer att få några kollegor kommer att hämta dig. Ge mig bara ditt körkort och gå för att betala din nota.”

Killen sprang till kassan och betalade för sin mat, medan polisen skrev ned all information om honom. Han sade till kvinnan: ‘Jag hoppas att jag inte störde, men det såg ut som om du behövde hjälp. Min dotter är i din ålder, vill du äta med oss? Vi kan gärna köra dig hem efteråt. ‘

Mannen kom tillbaka, och polismannen sa, ‘Jag har din information, och jag skulle verkligen rekommendera dig att inte komma nära denna kvinna igen, eller försök att kontakta henne.’ Killen samlade ihop sin saker och sprang från restaurangen medan flickan träffade polisen och hans familj.

Dela denna berättelse om du också tyckte att polismannens agerande var beundransvärt!

You Might Like These

Leave a Comment

© 2019 Scrollat.