Modellen överlevde branden. Men se nu när hon tar av sig masken 2 år senare!

Modellen överlevde branden. Men se nu när hon tar av sig masken 2 år senare!

Nu för tiden är alla väldigt intresserade av att ha ett snyggt utseende. En del kan gå väldigt långt för att se så bra ut som möjligt. Och sen finns det andra som alltid ser vackra ut utan att egentligen göra något särskilt. Allt handlar om vilken tur man har i det genetiska lotteriet och därmed vilket utseende man får. Fotomodellen Turia Pitt levde länge på sitt utseende, och hon var mycket vacker vilket gjorde att hon fick olika modelljobb.

Men så en dag hände något hemskt. Hon medverkade i ett ultramaraton 2011 när hon plötsligt hamnade i en skogsbrand och fick brännskador i ansiktet och på kroppen.

Hon blev förkrossad och tänkte att hennes liv var över. Men när hon nu flera år senare tar av sig masken efter att ha återhämtat sig och gjort en del förbättringar, tror man knappt att det är samma person! WOW, vad häftigt alltså! Du kommer med stor sannolikhet få en chock när hon visar hur hon ser ut idag.

Men det är viktigt att komma ihåg att utseende inte är allt. Och det visar verkligen Turias historia och påminner oss om att hur vi ser ut inte avgör om vi är en värdefull människa eller inte. Det är vad vi har på insidan som räknas och inte hur snygga bilder man lyckas lägga ut på sina sociala konton.

Men historien lär oss också att man ska vara tacksam för hur man ser ut även om man själv inte anser sig vara perfekt, för det hade alltid kunnat vara mycket värre. Se när Turia tar av sig masken i videoklippet här under och se mer om vad som hände henne.

Glöm inte att DELA detta med dina vänner.

You Might Like These

Leave a Comment

© 2019 Scrollat.