Är din spis smutsig? Gör den skinande ren med detta SMARTA knep!

Är din spis smutsig? Gör den skinande ren med detta SMARTA knep!

Vi använder ofta spisen när det är dags att laga mat. Och även om den blir smutsig och man städar den så finns det smuts som aldrig riktigt vill försvinna. Speciellt vid spisplattorna så kan det bli som vita ringar efter kastruller som har bränt fast eller kokat över. Även om man står och torkar och skrubbar rent så försvinner dessa sällan. Men genom att använda dig att ett smart gammalt husmorsknep så kan du få spisen skinande ren på bara några sekunder.

Vi är övertygade om att du kommer ha stor användning för detta knep. Du kommer definitivt aldrig mer ha en smutsig spis där hemma.

Tipsen du ska få lära dig nu har hjälpt många människor att få rena spisar. Men du måste se till så att spisen är kall och inte påslagen när du gör detta.

När det inte fungerar att rengöra med rengöringprodukter så får an ta till en skrapa. Ta ett vanligt rakblad och skrapa försiktigt över spisen. Då kommer du se att smutsen skrapas bort.
Ett annat knep är att torka av spisen med ättika. Sen häller du bakpulver över allting och lägger en varm handuk över spisen.

Se alla 6 knep i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med din familj och dina vänner!

Leave a Comment

© 2019 Scrollat.