1 år tidigare opererade läkaren kvinnan. När dom nu träffas igen kan han inte tro sina ögon!

1 år tidigare opererade läkaren kvinnan. När dom nu träffas igen kan han inte tro sina ögon!

Det är alltid lika imponerande med folk som gör en riktigt stor viktresa. Ibland har man svårt att tro att det är samma person, eftersom utseendet ändras så mycket.
Nu för tiden kan man gå ner hur mycket som helst när man kombinerar vanligt viktnedgång med operation. Resultaten är häpnadsväckande och man kan bli en helt ny person.

Den 24 år gamla amerikanskan Amber Rachdi har gjort precis detta. Hon vägde som mest 300kg efter att ha haft en livsstil där hon bara åt och åt.
Hon både tillsammans med sin mamma och hennes pojkvän, och alla var till slut överens om att en förändring var tvungen att ske, annars kanske hon inte skulle leva mycket längre.

När man får se henne 1 år senare efter viktnedgången är det svårt att tro att det är samma person!

Amber valde att genomföra ett operation där man tar bort en del av fettet, samtidigt som hon ändrade sin livsstil helt och hållet. Läsk och stillasittande byttes mot vatten och motion.
När hon 1 år senare besöker samma läkare som opererade henne, tror läkaren knappt att det är samma person. Förändringen är så chockerande att det är häpnadsväckande!

Se före och efter i videoklippet här nedan, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här under:

You Might Like These

Leave a Comment

© 2019 Scrollat.